Naučte sa nemeckú gramatiku rýchlo, ľahko a hlavne polopate. Kompletný prehľad nemeckej gramatiky.

Nové vydania kníh od autorky Alena Hofmanová sú pokračovania klasickej edície Polopate. Autorka v nich polopate priblížuje problematiku nemeckého pravopisu a gramatiku a vysvetľuje ich spôsobom, ktorý vám môže uľahčiť učenie.

Knihy sú ideálne učebnice pre každého, kto potrebuje skompletizovať vedomosti ku skúškam, maturite, k jazykovým certifikátom, ale i pre tých, ktorí sa učia od základov a nechcú čakať, dokiaľ sa bude preberať pokračovanie učiva v klasickej učebnici.

V ponuke nájdete tituly Nemčina pre samoukov, Nemčina pre opatrovateľky alebo nové prepracované vydanie titulu Nemecká gramatika.

Nové, prepracované a rozšírené vydanie titulu Nová nemčina pre opatrovateľky bolo pripravené na základe spolupráce s opatrovateľkami, pôsobiacimi v nemecky hovoriacich krajinách. Naväzuje na päť predchádzajúcich vydaní učebnice Nemčina pre opatrovateľky a je základnou učebnicou pre výuku bežnej hovorovej nemčiny pre ženy a mužov pracujúcich v tomto obore, s dôrazom na špecifickú slovnú zásobu. Učebnica je vhodná pre úplných začiatočníkov i na zdokonalenie znalostí nemeckého jazyka pre pokročilých.