Skladanie modelov 3D puzzle.


Postup, ako skladať modely 3D puzzle od výrobcu CubicFun. Stačí si prečítať hrubo označený text v tomto článku :)

Krabica, v ktorej sa model nachádza obsahuje príslušný model 3d puzzle podľa vašej objednávky a taktiež aj návod, ako model poskladať.

Ako skladať 3D puzzle - Predlohy s dielikmi

Jednotlivé dieliky sa nachádzajú na penových predlohách, odkiaľ ich jednoducho vytlačíte a uložíte na kôpku. Dávajte si pozor, aby sa Vám niektoré menšie dieliky nestratili, lebo by vám mohli neskôr pri skladaní chýbať. Odporúčame tak vyhradiť si na tento úkol nejaké menšie miesto, skôr holú podlahu ako koberec, na ktorej by ste prípadný dielik lepšie našli. A radšej vysávač chvíľku nechajte bokom, kým sa uistíte, že máte všetky dieliky pokope :)

Vyberanie dielikov je jednoduché - nepotrebujete nožnice ani nožík. Dieliky sú predvyrazené a ľahko sa z tabúľ vytláčajú.

Dieliky a návod na skladanie 3d puzzle

Keď sú už dieliky pripravené, môžete použiť návod na skladanie 3D-puzzle. Ak si však chcete skladanie užiť viac, nechajte návod v krabici a vyskúšajte si to bez neho. Väčšinou intuitívne rozpoznáte miesto, kam jednotlivé dieliky patria. Dieliky majú drážky alebo otvory a jednoducho sa do seba zakladajú. Ku skladaniu preto nie sú potrebné lepidlá ani lepiace pásky.

Návod na skladanie 3D stavebnice je veľmi podrobný a s jeho pomocou by sme mali model poskladať bez problémov.

Skladanie modelov 3D puzzle - jednotlivé dieliky
Výsledkom je pekný model, ktorý môže ozdobiť vašu poličku v izbe, triede alebo kancelárii.
Výsledok skladania modelov 3D puzzle - SET 2 - 8 historických pamiatok 3D puzzle

Výhody modelov 3D puzzle:

Čo je na skladaní modelov 3D puzzle výhodné? Oproti klasickým puzzle, tieto sa skladajú aj do priestoru a výsledkom je krásny model, ktorý môže ozdobiť vašu poličku v izbe, pracovni alebo kancelárii. Modely držia pokope, na skladanie jednotlivých dielikov nepotrebujete lepidlo. Okrem toho dieliky sú predpripravené a stačí ich iba jednoducho povytláčať z predlohy - nepotrebujete nožík ani nožnice. Modely sa dajú jednoducho poskladať aj rozobrať, môžete ich neskôr darovať známym, prípadne skladať na viac krát.

Ak s modelmi puzzle 3D ešte iba začínate, odporučili by sme SET pamiatok 3D puzzle, ktorý obsahuje viacero menších pamiatok v jednom balení. Postupne tak môžete prejsť aj na väčšie modely a poskladať si tak architektonické a historické pamiatky z rôznych kútov sveta, najznámejšie modely lodí a vesmírnych rakiet, lietadlá, tank alebo dinosaury :)


To všetko nájdete v našej ponuke: 3D puzzle