Hoci si väčšina z nás nevie predstaviť život bez mäsa, bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto.
Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu.
Najčastejšími surovinami, ktoré používali naše babičky, aby nasýtili hladné krky vo svojej rodine, boli zemiaky, múka, zelenina, ovocie, prípadne huby. A verte, že za tie roky to naše babičky dotiahli do dokonalosti.
V tejto knihe od autora Renato Magát nájdete jedlá slané aj sladké, varené i pečené. Jednoducho, každému podľa jeho chuti. A že je tých chutí neúrekom, uvidíte sami.
V niektorých receptoch síce nájdete aj mäsko, klobásku či slaninku, ale nie ako hlavnú ingredienciu.
Veríme, že si z množstva receptov vyberiete jedlá, ktoré si obľúbite. Keďže dobrá rada je nad zlato, pridali sme opäť veľa rád a užitočných tipov.
Detaily o knihe:
Počet strán: 240
Rozmer: 245 x 176 x 115 mm
Hmotnosť: 620 g
Jazyk: slovenský
EAN: 9788007023123
Rok vydania: 2014
Vydavateľstvo: Príroda