Kategórie

Vyberte autora

Peter Hince - Queen
Peter Hince - Queen

Peter Hince - Queen

Kód tovaru: 9788072078752
Ďalšia kniha o Queen? Áno! A tentokrát opravdu zasvätená. Jej autor Peter Hince bol totiž v rokoch 1973 až 1986 zvukárom a neskôr šéfom zvukárov tejto kapely.
Bežná cena18,75 €
Predajná cena po zľave
Predajná cena17,55 €
Doba dodania: Titul je aktuálne vypredaný
Opýtajte sa na tento produkt

Ďalšia kniha o Queen? Áno! A tentokrát opravdu zasvätená. Jej autor Peter Hince bol totiž v rokoch 1973 až 1986 zvukárom a neskôr šéfom zvukárov tejto kapely.

Bol teda u všetkého dôležitého, čo sa kapele Queen prihodilo.

Dočítame sa teda nielen o tom, ako vznikali ich piesne a pódiová show, ale taktiež kto, kde, s kým.

Diskografia kapely:

  • Queen (1973)
  • Queen II (1974)
  • Sheer Heart Attack (1974)
  • A Night at the Opera (1975)
  • A Day at the Races (1976)
  • News of the World (1977)
  • Jazz (1978)
  • The Game (1980)
  • Flash Gordon (1980)
  • Hot Space (1982)
  • The Works (1984)
  • A Kind of Magic (1986)
  • The Miracle (1989)
  • Innuendo (1991)
  • Made in Heaven (1995)

Detaily o knihe:

Počet strán: 312
Rozmer: 150 x 209 x 20 mm
Hmotnosť: 480 g
Jazyk: český
EAN: 9788072078752
Rok vydania: 2012
Vydavateľstvo: VOLVOX GLOBATOR
 
 

 

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.