Kategórie

Vyberte autora

Glen Povey - Legenda Pink Floyd
Glen Povey - Legenda Pink Floyd

Glen Povey - Legenda Pink Floyd

Kód tovaru: 9788026400660
Len málo kapiel tak hlboko ovplyvnilo umenie a dosiahlo tak obrovského komerčného úspechu ako Pink Floyd.
Základná cena za variantu40,00 €
Predajná cena po zľave
Predajná cena36,99 €
Doba dodania: Titul je aktuálne vypredaný
Opýtajte sa na tento produkt

Len málo kapiel tak hlboko ovplyvnilo umenie a dosiahlo tak obrovského komerčného úspechu ako Pink Floyd.

Kniha Legenda Pink Floyd vás prevedie celou ich kariérou, ukáže vám fascinujúcu históriu kapely a podrobne vás zasvätí do ich nahrávok.

Vzácne, doposiaľ nepublikované spomienkové predmety, ktoré sú do knihy vložené, popisujú ich vzostup od oddaných stúpencov psychadelie až ku hviezdam obrovských štadiónov, so širokou škálou nádherne reprodukovaných plagátov, letákov, programov a vstupeniek.

Diskografia kapely:

  • The Piper at the Gates of Dawn (1967)
  • A Saucerful of Secrets (1968)
  • More (1969)
  • Ummagumma (1969)
  • Atom Heart Mother (1970)
  • Meddle (1971)
  • Obscured by Clouds (1972)
  • The Dark Side of the Moon (1973)
  • Wish You Were Here (1975)
  • Animals (1977)
  • The Wall (1979)
  • The Final Cut (1983)
  • A Momentary Lapse of Reason (1987)
  • The Division Bell (1994)

Najväčšie a najznámejšie hity kapely Pink Floyd - Another Brick in the Wall parts 1, 2, & 3, In The Flesh?, Money

Detaily o knihe:

Počet strán: 62
Rozmer: 258 x 302 x 28 mm
Hmotnosť: 1 245 g
Jazyk: český
EAN: 9788026400660
Rok vydania: 2012
Vydavateľstvo: CPress
 
 

 

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.