Kategórie

Vyberte autora

Neil Daniels - AC/DC
Neil Daniels - AC/DC

Neil Daniels - AC/DC

Kód tovaru: 9788072078844
AC/DC vznikli v roku 1973, ale až po príchode škotského speváka Roberta Belforda Scotta v druhej polke roku 1974 získali tu správnu silu.
Bežná cena14,05 €
Predajná cena po zľave
Predajná cena12,99 €
Doba dodania: Titul je aktuálne vypredaný
Opýtajte sa na tento produkt

Bon Scott býva často označovaný ako najlepší frontman v histórii rockovej hudby.

Jeho pamiatka žije ďalej aj po jeho tragickej smrti (19. februára 1980). AC/DC vznikli v roku 1973, ale až po príchode škotského speváka Roberta Belforda Scotta v druhej polke roku 1974 získali tu správnu silu.

Ich albumy, počínajúc High Voltage (1975) a končiac Highway to Hell (1980), im priniesla medzinárodný úspech a privilegované postavenie na hardrockovej scéne.

Ďalšia kniha anglického rockového novinára Neila Danielse sa venuje práve tomuto obdobiu austrálskej populárnej kapely.

Diskografia kapely:

  • High Voltage (1975) (iba Austrália)
  • T.N.T. (1975) (iba Austrália)
  • High Voltage (1976)
  • Dirty Deeds Done Dirt Cheap (1976)
  • Let There Be Rock (1977)
  • Powerage (1978)
  • Highway to Hell (1979)
  • Back in Black (1980)
  • For Those About to Rock We Salute You (1981)
  • Flick of the Switch (1983)
  • Fly on the Wall (1985)
  • Who Made Who (1986)
  • Blow Up Your Video (1988)
  • The Razors Edge (1990)
  • Ballbreaker (1995)
  • Stiff Upper Lip (2000)
  • Black Ice (2008)

Najväčšie hity kapely AC/DC - Highway to hell, Back in Black, T.N.T., Hells Bells

Členovia kapely:

  • Angus Young – gitara 
  • Malcolm Young – gitara, vokály 
  • Phil Rudd – bicie 
  • Cliff Williams – basgitara, vokály 
  • Brian Johnson – spev
Bývalí členovia:
  • Dave Evans - spev (1973-1974)
  • Bon Scott – spev (1974–1980)
  • Mark Evans – basgitara (1975–1977)
  • Simon Wright – bicie (1983–1989)
  • Chris Slade – bicie (1989–1994)

Detaily o knihe:

Počet strán: 200
Rozmer: 148 x 210 x 14 mm
Hmotnosť: 326 g
Jazyk: český
EAN: 9788072078844
Rok vydania: 2013
Vydavateľstvo: VOLVOX GLOBATOR
 
 

 

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.