Kategórie

Vyberte autora

Steven Rosen - Black Sabbath
Steven Rosen - Black Sabbath

Steven Rosen - Black Sabbath

Kód tovaru: 9788072075508
Kniha o známej kapele Black Sabbath, jej členoch a pôsobení, rozpade a obnovení.
Bežná cena11,33 €
Predajná cena po zľave
Predajná cena10,55 €
Doba dodania: Titul je aktuálne vypredaný
Opýtajte sa na tento produkt

Pre napísanie biografie kapely Black Sabbath by ste sotva našli kvalifikovanejšieho hudobného publicistu, akým je Steven Rosen - už to budú pomaly tri desaťročia, ako spolu s Ozzy Osbourne zdemolovali jeho hotelovú izbu.

Odvtedy Rosen s členmi legendárnej birminghamskej kapely niekoľkokrát hovoril a vďaka tomu vznikla doteraz najrozsiahlejšia publikovaná biografia štvorice hudobníkov.

Táto publikácia sa nevyhýba žiadnej téme: exkluzívne popisuje vnútorné rozbroje, závislosť na drogách, domnelý satanizmus aj okolnosti nedávneho "comebacku" Black Sabbath.

Diskografia kapely:

  • Black Sabbath (1970)
  • Paranoid (1970)
  • Master of Reality (1971)
  • Vol. 4 (1972)
  • Sabbath Bloody Sabbath (1973)
  • Sabotage (1975)
  • Technical Ecstasy (1976)
  • Never Say Die! (1978)
  • Heaven and Hell (1980)
  • Mob Rules (1981)
  • Born Again (1983)
  • Seventh Star (1986)
  • The Eternal Idol (1987)
  • Headless Cross (1989)
  • Tyr (1990)
  • Dehumanizer (1992)
  • Cross Purposes (1994)
  • Forbidden (1995)
  • 13 (2013)

Najznámejšie hity - Paranoid, Crazy Train, Black Sabbath, Iron Man, Sabbath Bloody Sabbath

Detaily o knihe:

Počet strán: 198
Rozmer: 150 x 210 x 14 mm
Hmotnosť: 354 g
Jazyk: český
EAN: 9788072075508
Rok vydania: 2004
Vydavateľstvo: VOLVOX GLOBATOR
 
 

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.