"Úspech je mať cieľ a ísť za ním."


Nové vydanie úspešnej knihy Ako dosiahnuť úspech od slovenského autora Miro Veselý vám pomôže nastaviť si svoj život tak, aby ste boli spokojnejší.

Miro Veselý v knihe odporúča strážiť si to najcennejšie, čo máme – zdravie, radosť, radosť, vzťahy, schopnosť zarobiť. Tieto veci sa totiž nedajú kúpiť.

Knihy od autora Miro Veselý

Ako by ste ohodnotili svoj život? Cítite sa byť úspešní? Žijete tak, ako ste vždy chceli? Realizujete sa v práci naplno a dostávate za to primerane zaplatené? Kniha Ako dosiahnuť úspech rieši práve takéto osobné témy.

Nájdete tu odporúčania určené pre ľudí, ktorí riešia bežné životné problémy.

Chýba vám každý deň niekoľko hodín voľného času? Možno aj vy ste si už všimli, ako veľa dnes máme možností a ako málo času máme na ich splnenie. To, čo je pre váš úspech naozaj dôležité je často nenápadná a nie práve pohodlná práca. Neraz ju odložíme a užívame si radšej zábavu. To sa môže stať návykom. Potom prejdú roky a vy si odrazu uvedomíte, že žijete v akomsi čudnom stereotype.


Nastavte si svoj osobný život tak, aby ste boli spokojnejší.


Kniha Ako dosiahnuť úspech vám môže pomôcť dosiahnuť zmeny návykov a zlepšiť si životný štýl.

Miro Veselý sa venuje písaniu kníh a webov s motivačnou tématikou na témy úspechu a zdravia. Podarilo sa mu schudnúť 35 kíl a tento úspech opísal v knihe - Ako som schudol 35 kíl.


Kompletná zbierka kníh od autora Miro Veselý obsahuje tituly:


Ako dosiahnuť úspech

Ako som schudol 35 kíl

Jedálniček na chudnutie

Rýchlokurz chudnutia

Ako schudnúť rýchlo

Tvorba webu od A po Z (táto je v súčasnosti žiaľ už vypredaná)
Miro Veselý - V bubline internetu - dostupná na stránke autora Miro Veselý