Puzzle 3D sú ideálnou hračkou pre tvorivé a výtvarne nadané deti. S dávkou trpezlivosti dokážete poskladať jednotlivé dieliky tak, že výsledkom je pekný model. V ponuke modelov 3D puzzle nájdete stroje, vojenskú techniku budovy, mosty, veže, lode, chrámy, katedrály, štadióny, či dokonca dinosaurov. Jednotlivé stavebnice sa líšia zložitosťou skladania 3D puzzle a to ovplyvňuje aj počet dielikov v zostave.

V našej kategórii o najkrajší model 3D puzzle zvíťazila loď San Felipe. Model lode San Felipe 3D puzzle patrí aj k modelov s najväčším počtom dielikov a pri jeho skladaní sa určite pobavíte a s výsledkom budete nadšený.

Nie nadarmo vyhral túto kategóriu - posúďte sami :)

                    Najkrajší model 3D puzzle

Loď San Felipe alebo "El Terri" bola španielska galeóna. Bola jednou z vlajkových lodí španielskeho námorníctva a potopila sa na pobreží Floridy v roku 1733. Model verne zobrazuje túto loď a nechýbajú ani detaily ako laná a rebríky.

Obsahuje 248 dielikov a jeho rozmery po poskladaní sú 65.0 x 18.0 x 56.0 cm takže zaberie aj trošku viac miesta vo vašej poličke, stolíku či miestnosti.

Model si môžete zakúpiť v našom eshope auraknihy.sk - San Felipe 3D puzzle.