Vianočné sviatky sú za nami, privítali sme úspešne aj Nový rok 2017 a môžeme postupne začať pracovať na nových cieľoch a predsavzatiach :)

Mnohí z nás sa po sviatkoch chtiac nechtiac stretávajú s problémom, že im počas vianočnej pohody pribudlo pár kíl navyše. Je ťažké sa tomu ubrániť, hlavne keď je všade veľa jedla - či už doma, alebo u známych na návšteve.

Ako sa tomu vyhnúť a ako schudnúť takto nechcené kilogramy navyše? Slovenský autor Miro Veselý, ktorý je známy aj svojimi motivačnými knihami o úspechu prináša knihu Ako som schudol 35 kíl, v ktorej popisuje svoju cestu za schudnutím.

Tiež nebola od začiatku úspešná a vyskúšal mnoho pokusov, ktoré nikam neviedli, až si nakoniec našiel tú správnu a podarilo sa mu schudnúť 35 kíl natrvalo a túto váhu si aj udržiavať dodnes.

"Chudnutie začína v hlave. Sú v nej ústa."

Toto je úvodná veta kniha Ako som schudol 35 kíl od autora Miro Veselý, ktorému sa podarilo to, čo by chcelo mnoho ľudí, ale chýba im patričná dávka odhodlanosti a trpezlivosti.

V knihe o chudnutí preto nájdete nielen ľahko čitateľné a prehľadné zoznamy krokov, ktoré pri chudnutí fungujú. Nájdete tu aj zoznamy častých pokusov o chudnutie, ktorým je lepšie sa vyhnúť, pretože nefungujú.

Kniha Ako som schudol 35 kíl prináša informácie ako:

- Ako schudnúť 2 až 4 kilá za mesiac a pritom stále jesť.

- Ako si zostaviť optimálny jedálniček.

- Aký tréning je pri chudnutí najefektívnejší.

- Ktorým potravinám sa oplatí celkom vyhnúť.

- Čo spraviť, aby ste nemali záchvaty žravosti.

- Ako si udržať váhu po schudnutí.

Prajeme vám príjemné čítanie.