MULTI LEVEL MARKETING

Určite ste sa už stretli so skratkou MLM. Jedná sa o Multilevel marketing alebo inými pojmami - Sieťový marketing - Networking.

Je to obchodovanie s produktmi alebo službami formou priameho predaja. Výrobca alebo dodávateľ služieb alebo tovaru vytvára dodávateľské podmienky pre samostatné podnikanie svojich distribútorov. Oni tak môžu potom sprostredkovať príležitosť stať sa distribútorom ďalším ľuďom, a tak vzniká viacúrovňová - teda multi level - sieť.

Z našej ponuky by sme odporučili práve tieto tituly na tému MLM:

1. Ján Zbojek

Slovenský autor, zakladateľom Školy úspechu zameranej na finančnú nezávislosť ľudí. Napísal viacero kníh na tému úspech, šťastie, podnikanie a finančná nezávislosť. Na tému sieťový marketing vyšla kniha:

Ján Zbojek - Šlabikár Multi level marketingu

Kniha je návodom, ako začať podnikať bez vysokého počiatočného kapitálu a že najlepšia investícia je vzdelávanie vlastných spolupracovníkov.

Ján Zbojek - Šlabikár Multi level marketingu

2. Ivo Toman

Najznámejší český autor na tému MLM. Je zakladateľom a majiteľom medzinárodnej spoločnosti TAXUS International, v ktorej vyvinuli novú revolučnú metódu učenia sa jazykov TAXUS Learning®.

Ivo Toman - Jak začít Multi level marketing

Ivo Toman - Jak budovat MLM


MLM jak začít MLM jak budovat

3. Randy Gage

Je považovaný za jedného z najvýznamnejších súčasných odborníkov v oblasti networking a má aj prezývku "mesiáš milionárov" alebo "poradca milionárov", pretože verí, že je hriechom byť chudobný a že sme sa narodili preto, aby sme boli bohatý.

Randy Gage - Jak si vybudovat MLM stroj na peníze

Randy Gage - Jak si vybudovat MLM stroj na peníze

4. James Lee Valentine

James Lee Valentine - Síla MLM

Ako sa dá nájsť nekonečná motivácia v sieťovom marketingu. Obsahuje aj kapitoly o ľudskej vnútornej sile, sile vášne, sile myšlienok, osobnosti a bohatstva.

James L. Valentine - Síla MLM

Všetky knihy na tému MLM si môžete zakúpiť v kníhkupectve auraknihy.sk po kliknutí na uvedené odkazy.

MLM je forma podnikania, ktorý môže byť vhodným prostriedkom pre zarobenie peňazí, nevyžaduje si vysoký počiatočný kapitál. Ale netreba zabúdať, že je to predsa len forma podnikania a nie je zaručené, či obchod pôjde podľa očakávaní. Je potrebná dávka trpezlivosti. Ak však hľadáte cestu istoty a stáleho pravidelného príjmu, asi je lepšia varianta zamestnanie a možno skúsiť MLM popri tomu.

Prajeme vám veľa úspechov - kníhkupectvo auraknihy.sk